Ελλας και Ελληνες.

Το όνομα Έλληνες και Ελλάς, προέρχεται από τις ελληνικές ρίζες Ελ και λας, που σημαίνουν αντίστοιχα Φως και Λίθος. Επομένως Ελλάς σημαίνει "Γη του Φωτός" και Έλληνες οι κάτοικοι αυτής.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ - ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ

Όταν κάποιος ακούει τον όρο "Δελφοί" φαντάζεται ότι μιλάμε περί του "δωδεκαθέου" το οποίο ουδέποτε υπήρξε όπως κάποιοι θέλουν να το προωθούν σαν τους θεούς δηλαδή που έφτιαξαν τον κόσμο.Εν πάση περιπτώσει όταν κάποιος ακούει τον όρο Δελφοί στο μυαλό του έρχονται διάφορα πράγματα , Ποίοι είναι όμως οι "Δελφοί" ; Το να δοθεί απάντηση σε αυτό είναι αρκετά πολύπλοκο.Ωστόσο τους "Δελφούς" αποτελεί μόνο η Δελφική Αδελφότητα.
Τι είναι λέει πάλι αυτό ; Οργάνωση δωδεκαθειστών ; Χαχαχα , σε καμία περίπτωση. Αφήστε με να σας πω λίγα λόγια για το τι είναι η Δελφική Αδελφότητα.
Η Δελφική Αδελφότητα ιδρύθηκε από τον Φοίβο Απόλλωνα αμέσως μετά την Νίκη των ΕΛ των Ολυμπίων Δηλαδή θεών που ζούσαν στην ΕΛ - ΛΑΣ ( Γη , Εδρα των ΕΛ) , Και παρεμπιπτόντως δεν είναι ούτε ΣΕΛΛΑΣ ουτε ΧΕΛΑΣ ούτε τίποτα ήταν είναι και θα είναι ΕΛ- ΛΑΣ.
Ιδρύθηκε λοιπόν απ τον Απόλλωνα μετά την Συντριπτική ήττα των Νεφελίμ η αλλιώς Τιτάνων και το κλείσιμο τους στα Τάρταρα. Τα Μέλη της ήταν μόνο ΕΛ Ολύμπιοι δηλαδή θεοί αφοσιωμένοι στον Απόλλωνα , και ο κύριος σκοπός της Αδελφότητας ήταν να επιβλέπει την ενεργειακή ζεύξη του Ήλιου με την Γη.
Η Ενεργειακή Ίνα που συνδέει τη Γή με τον Ήλιο και τροφοδοτείται με Ενέργεια ο Πλανήτης μας βρίσκεται στους Δελφούς και συγκεκριμένα στον Ιερό Βράχο των Δελφών.Γιαυτό και η Αδελφότητα αυτή των Ολυμπίων ΕΛ ονομάστηκε Δελφική Αδελφότητα και οι Δελφοί "Ομφαλός της Γής"Με τον καιρό στην Αδελφότητα αυτή άρχισαν να συμμετέχουν ημίθεοι και αργότερα Έλληνες που όλοι είχαν πολύ συγκεκριμένες αποστολές.
Όταν οι ΈΛ έφυγαν απο την Γή για το Τριπλό Άστρο του Σειρίου η Αδελφότητα συνέχισε να υπάρχει και μετέφερε την δοιήκηση της στις οχυρές υπόγειες εγκαταστάσεις των ΕΛ στον Όλυμπο.Και η Αρχηγεία καθώς και η δοιήκηση της δόθηκε στον Μέγα Πολέμαρχο του Θεού.
Από την Άλλη είναι η "Σιών" , Έχει λέει να κάνει με τους Πολυ κακούς Εβραίους που θέλουν να κυριαρχήσουν στον Πλανήτη ; Χαχα εννοείτε πως όχι.
Η Σιών είναι το σύνολο των Αδελφοτήτων του Σκότους μαζί με τους Νεφελίμ τον Σαμαέλ - Σατανά - Διάβολο και την Λίλιθ Λαμασθού. Επίσης μέρος καταλαμβάνουν και οι Νάχρμπεν ( Δαίμονες) που είναι ταγμένοι καθαρά στον Διάβολο .Ανέκαθεν Όλοι αυτοί έκαναν σχέδια για να κυριαρχήσουν στον Πλανήτη και στο Σύμπαν ολόκληρο ο καθένας για τους δικούς του σκοπούς.
Τις περισσότερες φορές ο καθένας ήταν μόνος του και μόνο άμα υπήρχε συμφέρον ζητούσε βοήθεια η συμμαχία απ τον άλλον.Αν βέβαια εξαιρέσουμε Κάποιους Βασιλείς των Νεφελίμ που δουλεύουν για τον Σαμαέλ υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι δεν δέχονται τον Σαμαελ ούτε τον Αντίχριστο να βασιλεύσει στον κόσμο.Οπότε η όποια συμμαχία ανάμεσα στον Σαμαελ την Λίλιθ και τις Αδελφοτήτων του Σκότους δεν ήταν και είναι παρα μια λυκοφιλία.
Όταν λοιπόν οι Νεφελίμ κάνανε μια "αταξία" στο σύμπαν κάποιος έπρεπε να επέμβει για να την διορθώσει , Η πρωτού το κάνουν οι Νεφελίμ να τους εμποδίσει .Τότε αποστέλλονταν οι λεγόμενοι "Γουναράδες" η αλλιώς Del-hunters . Σε όλο το Σύμπαν δόθηκαν αμέτρητες μάχες σε αμέτρητους κόσμους ,Δεν ήταν και λίγες οι φορές όπως στο C.E.R.N για παράδειγμα που στάλθηκε ο ίδιος ο Πολέμαρχος του Θεού για να τους χαλάσει την μπουγάδα.
Ο Πόλεμος Με Υπερτεχνολογία η Χωρίς , Με Σπαθιά η όπλα λέιζερ ο ήταν πάντα ο ίδιος.
ΔΕΛΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΣΙΩΝ
Φτάνουμε στην Τελική Κορύφωση των γεγονότων,Όλοι το νιώθουμε με τον έναν η τον άλλο τρόπο.Όλοι το βλέπουμε ότι δεν πάει άλλο,Όλοι το βλέπουμε γύρω μας και το βιώνουμε καθημερινά.
Έτος 2013 - Ο Κόσμος Σήμερα
Εν Έτη 2013 Περπατάς σε έναν πολυσύχναστο δρόμο παντού βλέπεις αγχωμένα πρόσωπα , στεναχωρεμένα , σκεπτικά , απελπισμένα, χωρίς καμία διάθεση , άδειοι άνθρωποι που πάνε σαν κουρδισμένα ρομποτάκια , χωρίς συναισθήματα μουντοί άχαροι,Η Φτώχεια κυριαρχεί,το μίσος επικρατεί ανάμεσα στους ανθρώπους οι οποίοι ούτε τους εαυτούς τους δεν μπορούν να εμπιστευτούν πλέον.Άγχος για φόρους,Άγχος για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα..Κάθε έθιμο έχει πλέον καταπατηθεί και η ιδέα του δήθεν "φιλελευθερισμού" των Νεφελίμ και του Σατανά κυριαρχεί.Όσον αφορά την εκπαίδευση υπάρχει απλά χάος.
Τα παιδιά μαθαίνουν για έναν καλό ΟΗΕ και για μια καλή παγκόσμια κυβέρνηση που πρέπει να έρθει για να ομαδοποιηθούν οι λαοί και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα παγκόσμια προβλήματα.Επίσης μαθαίνουν για μια "υπερθέρμανση"του πλανήτη και ότι εμείς φταίμε γιαυτό και οτι θα ήταν πολύ καλό εάν μειωνόταν ο πληθυσμός.Η Ιστορία και ιδιαίτερα η Ιστορία των Ελλήνων έχει παραχαραχτεί σε μέγιστο βαθμό.Η Νεολαία οδηγείτε στην καταστροφή,μέσα από τραγούδια,παιχνίδια,και τηλεόραση.Οι Έλληνες ξέχασαν ποιεί είναι και απο πού έρχονται , Υπάρχουν γενιές ολόκληρες Ελλήνων που μεγαλώνουν μακριά από Αξίες και παραδώσεις , και ουτε δείγμα πατριωτισμού.Πλέον το Hollywood προβάλει χωρίς καμία σκέψη τους Νεφελίμ Μέσα από ταινίες όπως Twilight,Underworld,και η λίστα συνεχίζεται.
Η Τεχνολογία του Κακού,Αυτη του Ρεύματος και του Ηλεκτρισμού, βασιλεύει παντού και σχεδόν οι περισσότερες προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας έχουν αρχίσει να επαληθεύονται.Στο θέμα της θρησκείας έχουν προωθήσει την Άποψη οτι όποιος πιστεύει στο Θεό είναι η τρελός η Παλιομόδήτης.Ταυτόχρονα η Πανθρησκεία και πολλές βλακώδεις θεωρίες όπως αυτή του Δαρβίνου της εξέλιξης του πιθήκου έχουν προωθηθεί.Όσο αφορά την χώρα μας συγνώμη που σας το λέω άλλα δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός ο οποίος να μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από κει που βρίσκεται.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 11-11-11.
Το σχέδιο του Σαμαέλ και των Νεφελίμ της Νέας τάξης , της Σιών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Στις μέρες μας θέλουν να φέρουν την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση εφαρμόζοντας όμως πρώτα στο Maximum την Ατζέντα 21 και τον Κώδικα Allimentarius.Όταν κάθε άνθρωπος δεν θα έχει σπίτι και θα είναι κυριολεκτικά στο δρόμο η μόνη λύση θα είναι το τσιπάκι.Τότε θα εμφανιστεί η Λεγόμενη Μητρική Εταιρία.Σε αυτο η Ρωσία θα αντιδράσει κάθετα και έτσι θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.Θέλουν όμως να φέρουν αυτην την κατάρρευση σιγά σιγα με σίγουρα βήματα γιατι δεν τους παίρνει να ξανά-αποτύχουν.
Η Τελική Μάχη είναι Κοντά και θα δοθεί στο Αραντίς στην Γενέτειρα θεών και ανθρώπων
Αυτός είναι ο όρος που έχει τεθεί και απο της 2 πλευρές , Μέχρι τότε οι Νεφελίμ εξουσία να μπουν στο Αραντίς ΔΕΝ έχουν, Το δικαίωμα να μπουν στο Αραντίς θα πρέπει να το κερδίσουν.
Ήρθε η ώρα πλέον για την Τελική Γνώση
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ !
ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
"ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΜΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ , ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ-ΣΑΤΑΝΑ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ
Η ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ , ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
Συνωμοσιολογία, είπατε; Ναι, φυσικά ...
-Όταν μιλάγαμε για Ψεκασμούς , οι περισσότεροι λέγανε ότι είναι Συνωμοσίες
Αποδείχθηκε οτι είχαμε δίκαιο
-Όταν μιλάγαμε για Ατζεντα 21 όλοι λέγανε οτι πρόκειται περί φαντασιώσεων για να πουληθούν βιβλία.Πάλι δικαιωθήκαμε
-Όταν λέμε για τους Νεφελίμ για τους οποίους υπάρχουν τόσα μα τόσα στοιχεία από τις γραφές, Απο χειρόγραφα του Αγίου Όρους ,από χειρόγραφα της Ανατολής,Από τα Αρχαία Ελληνικά κείμενα..Πάλι μας λένε γραφικούς..
Σκεφτείτε λίγο γιατί να τους ενοχλεί που μιλάμε για τους Νεφελίμ στον κόσμο ; Εαν για παράδειγμα εγώ ήμουν πολιτικός η πλούσιος επιχειρηματίας και είχα κάνει λαμογιές και είχα φάει λεφτά , Εαν έβγαινε κάποιος και έλεγε οτι ολα τα κάνουν οι Νεφελίμ , Εγω θα έπρεπε να τον κάνω άγαλμα γιατί θα το χρέωνε σε αυτούς και εγω θα την έβγαζα λάδι,Ποιούς όμως ΠΟΝΑΕΙ και μάλιστα Πολύ να μιλάμε για τους Νεφελίμ εάν όπως λένε αυτοί δεν υπάρχουν και είναι της φαντασίας ;;;
Βλέπετε η λοιπόν οτι Η Συνωμοσιολογία πουλάει, Αλλά η Αλήθεια ΠΟΝΑΕΙ!
Εμένα προσωπικά
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΣΑ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΘΡΟ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ¨, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ¨ΞΥΠΝΙΟΣ¨ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ¨ΟΝΕΙΡΟ¨ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ¨ΚΟΙΜΗΘΕΙ¨ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ¨ΑΠΑΤΗΛΟ ΟΝΕΙΡΟ¨ ΤΗΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ
ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ
ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ
ΝΥΝ ΓΑΡ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΣΤΙ †
-Μετα τιμής Και μετα Δόξης Χριστού
Νεκτάριος Αντινεοταξίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου